Page 41 - قراردادهای همسان پیمانکاری سازمان برنامه
P. 41
.2-1نشریه PC - ١١11غیر صنعتی
ج) محل اجرای کار را دیده و بررسی کرده است و از وضعیت آب و هوا،
بارندگی و امکان اجرای کار در فصلهای مختلف سال ،با توجه به آمار2.
سال پیش از تاریخ ارائه پیشنهاد قیمت و در نظر گرفتن مدت اجرای کار،
اطلاع یافته است.
د) از قوانین و مقررات مربوط به کار ،بیمههای اجتماعی ،مالیاتها ،عوارض و
دیگر قوانین و مقررات ،که تا تاریخ تسلیم پیشنهاد معمول و مجزا بوده
است ،کاملاً مطلع بوده و متعهد است که همه آنها را رعایت کند .در هر
حال ،مسؤولیت عدم رعایت قوانین و مقررات یاد شده ،بر عهده پیمانکار
است.
ها) در تهیه پیشنهاد قیمت ،سود مورد نظر خود و تمام هزینههای ناشی از
مفاد بندهای بالا را در نظر گرفته و بعد ًا از هیچ بابت ،حق درخواست اضافه
پرداختی ندارد.
به هرحال ،پیمانکار تأیید مینماید که هنگام تسلیم پیشنهاد ،مطالعات کافی
انجام داده و هیچ موردی باقی نمانده است که بعداً در مورد آن استناد به
جهل خود نماید.
ماده .39کارکنان
الف) پیمانکار متعهد است که عملیات موضوع پیمان را به وسیله افرادی که
در کار خود تخصص و تجربه کافی دارند ،انجام دهد .کسانی که در اجرای
پیمان خدماتی برای پیمانکار انجام میدهند ،کارکنان پیمانکار شناخته
میشوند .اگر در اسناد و مدارک پیمان ،استفاده از متخصصان خارجی
پیشبینی شده باشد ،پیمانکار متعهد است قبل ًا وضعیت استخدام ،مانند
میزان حقوق و مزایا ،مدت استخدام و محل اقامت و مشخصات آنها را به
وسیله مهندس مشاور به اطلاع کارفرما برساند و با رعایت مقررات ذیربط
و تأمین هزینههای مربوط ،برای استخدام آنها اقدام کند .کارفرما
تسهیلات لازم را برای استخدام متخصصان یاد شده فراهم مینماید.
تشخیص لزوم و حدود تسهیلات مزبور با کارفرماست و این مساعدت از
مسؤولیت پیمانکار نمیکاهد.
ب) تأمین نیروی انسانی مورد نیاز و محل سکونت مورد نیاز و محل سکونت
مناسب ،آب آشامیدنی و روشنایی کافی برای آنها به عهده پیمانکار است.
پیمانکار باید برای تدارک دایمی آذوقه کارگران ،اقدامات لازم به عمل آورد،
بدون آنکه این اقدام برای وی حق انحصاری ایجاد کند و به آزادی کارگران
در تأمین مواد مورد نیاز آنها ،از هر منبعی که مایل به تحصیل آن باشند،
محدودیتی وارد سازد .بهای آذوقه که بدین ترتیب از طرف پیمانکار تهیه
میشود ،نباید از بهای جنس مشابه در نزدیکترین شهر یا محل گرانتر
21